Előfizetői tartalom

IEB: Minden megszavazva, Bartha és Csepi az igazgatóságban

Portfolio
Ma tartotta közgyűlését az Inter-Európa Bank. A részvényesek megszavazták az 50 Ft-os részvényenkénti osztalék kifizetését. Az osztalékfizetés kezdőnapja június 3. lesz. A részvényesek megszavazták a bank alapszabályának korábban már nyilvánosságra hozott módosításait, mellyel a "B" sorozatú részvények jogait jelentősen csökkentették, jelentős lépést téve ezzel a részvényegységesítés irányába.

IEB eredmény: szolid növekedés Az IEB 2001. évi gazdálkodásának bemutatásából megtudhattuk, hogy a bank bevételei elsősorban a nettó kamatbevétel 16.3%-os növekedésének köszönhetően nőttek, a jutalék- és díjbevételek 4.5%-os növekedése viszont reálértékben csökkenést jelent, mely az innovatív imázsú bank számára mindenképpen gyenge teljesítményként értékelhető....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés