Előfizetői tartalom

Tájékoztató a KELER új értékpapír-kölcsönzési szolgáltatásáról

Portfolio
A T+3 napos elszámolás bevezetésének 2002. október 14-re történő elhalasztása részben annak volt köszönhető, hogy a magyar értékpapír piacon még nem alakultak ki megbízható és transzparens kölcsönzési mechanizmusok. A KELER új szolgáltatása immár a harmadik féle, a piaci igényekhez a legjobban illeszkedő értékpapír kölcsönzési lehetőséget biztosít partnerei számára, intézményesített formában. Az alábbiakban ismertetjük a KELER új szolgáltatását.

Az új kölcsönzési rendszer megszületése A 2002. január elsején életbe lépett Tőkepiaci Törvény lehetőséget ad a korábban megalkotott értékpapír-kölcsönzési mechanizmusok megújítására, a korábbiaktól eltérő kölcsönzési módszerek bevezetésére. Ez a KELER számára is új lehetőségeket teremtett, s így - a piaci igényekkel összhangban - a jelenleginél jóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés