Előfizetői tartalom

Felfüggesztette az OTP a kedvezményes lakáshitelt? - OTP kommentár (2)

Portfolio
Információink szerint hétfő óta nem lehet felvenni az OTP-nél a 2.75%-os legkedvezményesebb mértékű jelzálog hitelt. A hitelt kérelmezőket az OTP munkatársai azzal az indoklással küldik el, hogy egy hétfő reggeli felsőbb szintű utasítás nyomán a 2.75%-os hitelt a lakás teljes tulajdonjogba kerülése után lehet csak felvenni, amelyre viszont értelemszerűen csak a vételár 100%-os kifizetése után kerülhet sor. A köztes időszakban a hitelt kérelmezőnek az OTP munkatársa a magasabb kamatozású OTP hitel igénybevételét javasolta.

A Portfolio.hu az OTP-nek már hétfőn jelezte ezt a meglehetősen paradox helyzetet, mely gyakorlatilag azt jelenti, hogy az OTP egyelőre felfüggesztette a legkedvezményesebb feltételű hitelének nyújtását ügyfelei részére. A meglehetősen furcsa helyzetet tegnap este már Őri Csaba, a Fidesz zuglói képviselő-jelöltje is megemlítette az m1 Aktuális c. műsorában, aki a várható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés