Előfizetői tartalom

PSZÁF: a bírság ezúttal elmaradt

Portfolio
A PSZÁF ma nyilvánosságra hozott határozatában felszólította a Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt.-t, hogy adatszolgáltatási kötelezettségének maradéktalanul tegyen eleget, továbbá biztosítsa, hogy adatfeldolgozási és nyilvántartási rendszere mindenkor teljes körűen legyen alkalmas adatszolgáltatási kötelezettsége teljesítésére. Büntetés kiszabására ezúttal nem került sor.

A Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti-befektetési szolgáltatási tevékenységéhez kapcsolódó Felügyelet részére megküldött, 2001. október 31-i, november 30-i és december 29-i napi jelentései és a vonatkozó havi jelentések adatai egymástól eltértek. Az eltérő adatok egyeztetésére a Felügyelet 2002. február 25-26. napján helyszíni célvizsgálatot folytatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés