Előfizetői tartalom

CSFB az élen

Portfolio
Az előzetes statisztikák szerint az elmúlt hat év legalacsonyabb felvásárlási és fúziós aktivitását mutató negyedévben a Credit Suisse First Boston tudhatta magáénak mind értékben, mind számát tekintve a legtöbb tanácsadási ügyletet. Az idei év első negyedévében a fejlett piacokon 47%-kal 261.5 mrd USD-re esett vissza a felvásárlások és vállalat egyesülések értéke.

A Dealogic előzetes számításai szerint a CSFB összességében 59.6 mrd USD értékű, 71 tranzakcióhoz nyújtott tanácsadással az első helyezést érte el az M&A tanácsadók listáján az idei első negyedévben. A CSFB tanácsadói szerepet játszott a negyedév legnagyobb értékű üzletében, a Northrop által a TRW-re tett ellenséges felvásárlási ajánlattal kapcsolatban. A második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés