Előfizetői tartalom

OTP-BÁV akvizíció: egyre valószínűbb?

Portfolio
A tegnapi Magyar Hírlapban és HVG-ben megjelent értesülések után ma a Népszabadság és a Napi Gazdaság is foglalkozott a BÁV eladás kérdésével. Bár az OTP illetékesei következetesen nem nyilatkoznak az ügyben, a fenti újságok mindegyike egyértelmű tényként kezeli, hogy az MFB még a választások előtt el kívánja adna a BÁV-ot, s az egyik lehetséges vevőjelölt az OTP Csoportból kerül ki.

Az OTP BÁV akvizíciójáról egy hónappal ezelőtt elsőként a Portfolio.hu írt, melyet akkor az OTP képviselői rekordidőn belül (30 perc) cáfoltak. A MH tegnapi értesülése szerint az MFB március 29-i igazgatósági ülésén tárgyalná meg az OTP Ingatlan 5 milliárd Ft-os ajánlatát a BÁV-ra. A HVG szerint pedig az OTP mellett pályázik a cégre a Vegyépszer Rt. egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés