Előfizetői tartalom

Brókercégek 2001. évi teljesítményének értékelése 1. rész

Portfolio
A BÉT tagjainak jelentős része közzétette a tőzsde honlapján a tavalyi utolsó negyedéves gazdálkodásának főbb adatait. Az utolsó negyedév javuló forgalmi adatai pozitívan hatottak a legtöbb társaság eredményére, így a legtöbb brókercégnek sikerült az "ínséges" tavalyi évet pozitívan zárni. Elemzésünk mai, első részében a brókercégek tavalyi bef. szolgáltatási és jutalékbevételét, valamint átlagos jutalékszintjét vesszük vizsgálat alá, a holnapi második részben pedig a brókercégek eredményességét és saját tőke helyzetét fogjuk elemezni.

A brókercégek bankokba olvadásával tovább apad azon BÉT tagok száma, melyek tevékenysége kizárólag a befektetési szolgáltatási tevékenységekre szorítkozik. A brókercégek 2001. évi teljesítményének értékelése során a jelentősebb cégek közül a K&H Equities nem szolgáltatott továbbra sem adatot, és az IE-New York IEB-be olvadásával az OTP Értékpapír mellett az ő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés