Előfizetői tartalom

Van egy jó és egy rossz hírem...

Portfolio
Egy pozitív és egy negatív fejleményről lehet beszámolni a külföldi részvények múlt heti hazai kereskedése kapcsán. A forgalom továbbra is örvendetesen magas, meghaladja a heti 5 mrd Ft-ot (napi 1 mrd-ot), a negatív hír viszont az, hogy ez alapvetően kettő, vagy maximum négy papírban koncentrálódott, a többi papír forgalma ezúttal nem érte el az 50 millió Ft-ot sem.

Az elmúlt hét a technológiai papíroké volt a külföldi részvények tekintetében. Az Intel forgalma meghaladta a 2 mrd Ft-ot, de 1 mrd Ft fölött teljesített az Nvidia is. A Veritas forgalma is megközelítette az 1 mrd Ft-ot. Az itthon talán legismertebb európai chipgyártó, az Infineon részvénye is megmozgatta a spekulánsok fantáziáját, közel 400 millió Ft-ot forgalmat produkálva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés