Előfizetői tartalom

CSFB: rövid távon érdemes beugrani a japán részvényekbe

Portfolio
A Credit Suisse First Boston arra buzdítja elemzésében a befektetőket, hogy márciusban vásároljanak japán részvényeket, mivel közeleg a japán pénzügyi év március 31-i zárása. A pénzügyi év végén ugyanis a japán kormány várhatóan "felhúzza" a japán blue chip részvények árfolyamait, hogy csökkentse a japán vállalatoknak a jelentős részvényállományukon realizálandó veszteségeit.

Az elkövetkező egy hónapra ezért a japán piaccal kapcsolatos korábbi alulsúlyozási javaslatukat neutrálisra javították a CSFB stratégái. A pénzügyi év vége körüli várható emelkedéstől eltekintve azonban ennél hosszabb távon továbbra is alulsúlyozásra javasolják a befektetési bank szakemberei a távol-keleti ország piacát. "A befektetési javaslatot a pénzügyi piacok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés