Előfizetői tartalom

Rt.-vé alakul a BÁT is

Portfolio
A BÉT-tel párhuzamosan a Budapesti Árutőzsde is megtette az első lépéseket a részvénytársasági formába történő átalakulás felé. A BÁT Tőzsdetanácsa felkérte az Ernst & Young Kft.-t, hogy a BÁT részvénytársasággá történő átalakulásával kapcsolatban a tagokat terhelő adózási kérdésekre írásban válaszoljon. A BÁT vezetése ugyanakkor elutasította a rendkívüli közgyűlés összehívására vonatkozó kérelmet. AZ átalakulás kérdéseivel a májusi közgyűlésen kívánnak foglalkozni.

A Budapesti Árutőzsde Tőzsdetanácsa úgy döntött, hogy a Budapesti Árutőzsde Tőzsdetitkársága az elkövetkezendő 3 évre készítsen üzletiterv-változatokat, különösen figyelemmel a költségtervre, a jelen határozat meghozatalától számított 3 hét alatt. A Tőzsdetanács továbbá egyhangúlag felkérte az Ernst & Young Kft.-t, hogy a BÁT részvénytársasággá történő átalakulásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés