Előfizetői tartalom

OTP Bank: Csillagos ötös

Portfolio
Az OTP Bank - a hazai bankrendszer és az utóbbi idők teljesítménye alapján nyugodtan lehet mondani, hogy a BÉT zászlóshajója - újból várakozások feletti eredménnyel örvendeztette meg részvényeseit negyedik negyedéves gyorsjelentésében. Tovább bővülő kamatbevétel, javuló kamatmarzs, növekvő nem kamatjellegű bevétel, csökkenő minősített hitelállomány, növekvő kihelyezések és mérlegfőösszeg, dinamikusan fejlődő leányvállalatok jellemezték az OTP 2001 negyedik negyedéves teljesítményét: az osztályzat csillagos ötös.

Nettó kamatbevétel Az OTP Bank 2001-ben eredményesen használta ki a kamatszint általános csökkenését és forrásköltségeit jelentősen csökkentve mind nettó kamatbevételét, mind kamatmarzsát számottevően növelni tudta. Az OTP Bank (nem konszolidált) nettó kamatbevétele éves szinten 13.2%-kal nőtt a kamtbevétel 3.6%-os növekedése és a kiadások 4.8%-os csökkenése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés