Előfizetői tartalom

Raiffeisen: dinamika és hatékonyság minden fronton

Portfolio
A Raiffeisen Bank ma publikált gyorsjelentésében dinamikus mérleg és eredménybővülésről számolt be. A mérlegfőösszeg közelít a félezer milliárdos szinthez, míg a bank adó előtti eredménye év végére átlépte a 10 milliárd Ft-ot. A Raiffeisen 2001 évi ROE-je majdnem elérte a 20%-ot, mellyel a magyar bankrendszer egyik leghatékonyabban működő bankja volt tavaly.

A bank mérlegfőösszege a tavalyi szinthez képest harmadával nőtt és immár közelít a félezer milliárd forintos szinthez. A dinamikus mérlegfőösszeg bővülés a hitelezési aktivitás növekedésének köszönhető. Vélhetőleg a lakosság felé történő erőteljes nyitásnak köszönhetően az ügyfélbetét állomány is jelentősen, 56 mrd Ft-tal nőtt. A bank saját tőkéje 3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés