Előfizetői tartalom

Buda-Cash, RSI: hazai befektetők - külföldi piacok (3.)

Portfolio
A magyar brókerszektor egyik túlélési esélyét jelentő külföldi részvény kereskedelemről megjelenő cikksorozatunk harmadik részéhez érkeztünk. A tavaly decemberben 2.5 mrd Ft külföldi részvényforgalmat bonyolító Buda Cash szolgáltatási skálája bővítésében a spekulatív ügyletekre helyezi a hangsúlyt, elsőként a shortolás elérhetőségét kívánja biztosítani, majd tőkeáttételes tranzakciókét. Az RSI idén decemberre a részvényforgalom 30%-átvárja külföldi piacokon megvalósulni, a banki hátterű cégnél már most is elérhetők a kelet-európai piacok.

Pálinszki Iván, a Buda Cash külföldi részvénykereskedelemért felelős vezetője elmondta, hogy a brókercég 2001 augusztusában kezdte meg intenzíven az új szolgáltatás értékesítését ügyfelei részére. A forgalom a nem kifejezetten kielégítő kezdetet követően határozott dinamikával indult növekedésnek. Mindezt jól érzékelteti, hogy tavaly októberben még csupán 320...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés