Óriási dugó van az M1-es autópályán
Gazdaság

Óriási dugó van az M1-es autópályán

Portfolio
Az M1-es autópályán, a komáromi csomópont közelében, a Budapest felé vezető oldalon, a 71-es és a 81-es km között terelést építenek ki, a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladta a 6 km-t - írja az

Ezen kívül bőven akadnak balesetek is, amelyek miatt torlódhatnak az autósok:

  • A 47-es főúton, Orosháza térségében, egy személygépjármű lesodródott az útról. A 163-as km-nél, félpályán halad a forgalom.
  • Az 55-ös főúton, Bátaszék térségében, két személygépjármű összeütközött. A 120-as km-nél, félpályás forgalomkorlátozás mellett, váltakozó irányban halad a forgalom.
  • A 82-es főúton, Kardosrét közelében, egy személygépjármű és egy motorgépjármű összeütközött. A 28-as km-nél, a forgalmat megállították.

Vannak terelések is

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es km között új terelést építettek ki. Mindkét irányban lezárták a belső sávot, a forgalom sávelhúzással a külső- és leállósávon halad.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya irányába, 20.00 órától vasárnap hajnali 5.00 óráig portáltáblát cserélnek, a 70-es km-nél lévő Fóti csomópontban illetve a 69-es km-nél lévő M3-as autópálya csomópontban. A munkavégzés miatt, mindkét csomópont között a kollektor ágat lezárták. A lezárás során a Fóti csomópontban a fel és lehajtás nem lehetséges az M3-as autópályára pedig nem lehet ráhajtani.

Az M6-os autópályán Dunaújváros térségében burkolat-felújtás kezdődött. A 63-as és a 67-es km között a Pécs felé tartókat a belső sávra terelik. A külső és a leálló sáv zárása miatt a 62-es főúti, Dunaújváros-Észak csomópontot is lezárták, ott sem le- sem felhajtani nem lehet. A javasolt terelőutakat a megelőző és a követő csomóponton keresztül jelölték ki, vagyis a 61-es km-nél a Kulcs/Rácalmás csomópont, illetve a 71-es km-nél a Dunaújváros-centrum csomópont használható.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon burkolatfelújítási munkák folynak. A terelést átépítették, már a bal pályán folytatódik az aszfaltozás. A 117-es és a 126-os km között a főváros felé tartó sávokat lezárták, a forgalmat a Letenye felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

Az M7-esen a Letenye felé vezető oldalon, Becsehely térségében, a 220-as és a 230-as km közötti szakaszt megnyitották! Ezzel egyidőben a 224-es km-nél lévő Becsehely csomópont le és felhajtó ága járható vált. A főváros irányába, a 230-as és a 220-as km közötti szakaszt lezárták, a Becsehely csomópont le és felhajtó ága is zárva van.

Címlapkép forrása: Shutterstock

Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
vlagyimir putyin