Előfizetői tartalom

Ma ismét összeül hitelezőivel az E-Star

Portfolio
Ma újra összeül hitelezőivel az E-Star, az esemény azonban a korábbiakkal ellentétben most csupán azt a célt szolgálja, hogy a társaság által hetekkel ezelőtt közzétett egyezségi javaslat-tervezet az elvi támogatást megkapja. Vagyis hivatalosan itt dől el, hogy a főbb érdekcsoportok támogatják-e az 50 millió darabos részvénykibocsátást. A részletes egyezségi javaslat pedig majd ezt követően kerülhet kidolgozásra.

Ma újabb tárgyalást tart a hitelezőkkel az E-Star, erre az eseményre azért kerül most sor, hogy a társaság által hetekkel ezelőtt publikált egyezségi javaslat-tervezet elvi támogatottságot szerezzen.Kapcsolódó cikkünk2013.03.10További engedményeket tenne hitelezőinek az E-Star  Ez az elvi egyezségi javaslat-tervezet a korábbihoz hasonlóan a tőkeemelésen alapul, a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés