Előfizetői tartalom

Holnap ül össze hitelezőivel az E-Star - Mire számíthatunk?

Portfolio
Holnap tartja a következő egyezségi tárgyalást az E-Star, melyre vonatkozóan javaslatát a közelmúltban publikálta. Az alábbiakban a holnapi eseménnyel kapcsolatos fontosabb szempontokat foglaltuk össze, arra helyezve a hangsúlyt, hogy vajon a jelenlegi formában elfogadásra kerülhet-e az egyezségi javaslat, amennyiben ismét a hitelezők kerülnek többségbe. Arra már korábban is utaltunk, hogy a tárgyalás kulcspontja a nem biztosított kategória, ez most még inkább igaz, hiszen a korábbi Raiffeisen-követelések az E-Star POLSKA-hoz kerültek.

Mi történt eddig? Az első egyezségi tárgyalást az E-Star február 4-én tartotta, mely nem hozott sikert, a tárgyaláson ugyanis a hitelezők a cég által kidolgozott reorganizációs terv és egyezségi javaslat ellen szavaztak (emellett nem szavazták meg a fizetési halasztásról szóló hosszabbítást sem). Mint ismeretes, az E-Star a biztosított hitelezők számára 100%-os tőketörlesztést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés