Előfizetői tartalom

Egyedüli magyar cégként került fel az RFV a World Finance 100 listájára

Portfolio
A magyar vállalatok közül egyedüliként az RFV-t találhatjuk meg a ‘World Finance 100’ listáján, melyen minden évben az a 100 cég (illetve magánszemély) kap helyet, amelyek szakterületükön kiemelkedő eredményeket értek el, illetve valamilyen módon hozzájárultak saját iparágaik fejlődéséhez. Az RFV olyan neves cégekkel együtt szerepel a listán mint a Google, az Apple, a Statoil, vagy a Toyota. A listán való szereplésről Kassai Ákost, az RFV vezérigazgatóját kérdeztük, aki megerősítette a lengyelországi terjeszkedési terveket.

Habár örülök neki, mégis kissé korainak tartom a listán való szereplést. Több olyan vállalatot is említhetnék Magyarországon, akiket felkészültebbnek tartok egy ilyen presztízsű díj elnyerésére. Azt, hogy az RFV-t beválasztották ebbe a körbe, inkább egy megelőlegezett bizalomnak nevezném, ami elsősorban a vállalat üzleti megoldásainak, tőzsdei transzparenciájának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés