Előfizetői tartalom

E-Star: vastag a buksza, megjött a lengyel hitel

Portfolio
Augusztus végén a lengyel hitel lehívásának köszönhetően 6,3 millió eurónyi készpénz volt az E-Star számláin a szokásos havi jelentés szerint. Amennyiben ekkora mértékű készpénz októberben is a cég rendelkezésére áll majd, úgy a vállalat képes lehet visszafizetni a kötvényesi tartozásokat. A szállítói kötelezettségek kielégítésének szükségessége miatt azonban továbbra is mutatkoznak kérdőjelek a törlesztési képességet illetően, ami miatt a likviditási félelmek várhatóan fennmaradnak még a részvények piacán is.

Magyarország A társaság vevőköveteléseinek állománya a már több ízben kommunikált négy, problémás fizetési morállal rendelkező önkormányzattal (Sárospatak, Hódmezővásárhely, Fejér és Veszprém megye) illetve az egyéb problémás, nem fizető kisebb ügyféllel szemben nem javult. A kintlévőségek összege marginálisan ugyan, de folyamatosan növekszik. Hódmezővásárhely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés