Előfizetői tartalom

Van még kakaó a részvénypiacokban

Portfolio
Tovább emelkedhet az S&P 500 és ezzel már 2013 nyarán elérheti korábbi csúcsát - véli Ed Yardeni, a befektetők körében nagy elismertségnek örvendő szakember. A mintegy 4 éve tartó bika piacban azonban még mindig van lendület, így év végére akár 16,7 százalékkal is növelheti értékét az index - tette hozzá a guru. A jelenleg is tartó bika piac eddig 119,6 százalékos emelkedést okozott az S&P 500 esetében. A korábbi, a témával kapcsolatos cikkünk szerint sem az időtartam sem pedig a hozam tekintetében nem egyedülálló a jelenlegi bika piac, így még bőven lehet tere az emelkedésnek.

Újabb csúcsra érhet az S&P 500 Habár az S&P 500 értéke - pénteki záró értékkel számolva - mintegy 119,6 százalékot erősödött a bika piac kezdete óta, amivel elérte a 1485,98 pontos értéket, Ed Yardeni, a Yardeni Research Inc. vezető befektetési stratégája az év közepére továbbra is tartja 1565 pontos célárát - írja blogjában a befektetési szakember. Ed Yardeni Ed...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés