Előfizetői tartalom

Történelmi jelentőségű kötvénykibocsátás a Közel-Keleten

Portfolio
Az Etisalat 4,3 milliárd dollár értékben bocsátott ki kötvényeket a közelmúltban, a nagyobb befektetői érdeklődés miatt szűk hozamfelár mellett tudtak forrást bevonni. A pénzre azért van szükség, hogy a marokkói felvásárlásukhoz használt hitelt lecseréljék kedvezőbb kondíciók mellett. Az Abu-Dzabi székhelyű társaság a régió legnagyobb vállalati kötvénykibocsátását valósította meg, és még sohasem fordult elő, hogy ne kelljen egy cégnek a benchmark felett három számjegyű felárat fizetnie bázispont alapon - írja Gulf Business.

Az Abu-Dzabiban lévő telekommunikációs óriás, az Etisalat bejelentette, hogy 4,3 milliárd dollár értékben tudott friss forrást bevonni kötvénykibocsátásból, amely befektetési bankárok szerint a régió legnagyobb vállalati kötvénykibocsátása volt és a piaci árazás is kedvezően alakult. A hitelminősítőknél a vállalati kötvény jó besorolást kapott, amit az Etisalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés