Előfizetői tartalom

Útikalauz kóklerkerülőknek - Külföldi brókerválasztás szempontjai

Portfolio
Az elmúlt évek jelentős változást hoztak a kisbefektetői online kereskedési szektorban. A Budapesti Értéktőzsdén tapasztalható forgalom-visszaeséssel párhuzamosan ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a külföldi tőzsdék, árutőzsdei termékek és devizapiacok iránt. A külföldi termékek iránti megnövekedett kereslet mágnesként vonzotta a piacra a külföldi befektetési szolgáltatókat, akik javarészt határon átnyúló szolgáltatást nyújtva tucatszám jelentek meg a magyar piacon.

A kövezőkben azt tekintjük át, hogy mely tényezőket célszerű figyelembe venni külföldi online brókercég választás esetén. Mely ország tőzsdefelügyelete ellenőrzi az adott cég működését? Külföldi brókercégek általában online számlanyitási lehetőséget kínálnak, így elvileg a világ bármely országában bejegyzett cégnél nyithatunk számlát. Természetesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés