Előfizetői tartalom

Újabb légitársaság került csődközelbe

MTI
Az Aerosvit ukrán légitársaság nyolc érkező és kilenc induló járatát törölték kedden - közölte a kijevi Boriszpil nemzetközi repülőtér. A repülőtér fizetési elmaradás miatt a múlt pénteken felfüggesztette a légitársaság gépeinek kiszolgálását. Meg nem erősített hírek szerint a légitársaság december végén bírósághoz fordult csődvédelem kérelmével.

A törölt járatok között van a légitársaság Budapest-Kijev és a Kijev-Budapest egy-egy járata is. A mintegy két éve anyagi nehézségekkel küzdő ukrán légitársaság gépeinek kiszolgálását helyi sajtójelentések szerint fizetési elmaradás miatt a múlt pénteken felfüggesztette a Boriszpil repülőtér. A kijevi nemzetközi repülőtér már tavaly november óta előre kéri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés