Előfizetői tartalom

Új gyártósorral bővült a Hankook rácalmási gyára

Portfolio
A Hankook Tire bejelentése alapján elkészült rácalmási gyárának új gyártósora, így a tervezettnél korábban megindulhat a termelés. Az építési munkálatok 2009 szeptemberében kezdődtek, és a tervek szerint már 2011 második felében eléri teljes kapacitását az új üzemegység. Az új, 58 ezer négyzetméter alapterületű egység naponta 16-17 ezer gumiabroncsot gyárt majd, napi 34-35 ezer abroncsra növelve ezzel a gyár teljes gyártókapacitását.

A különösen nagy európai keresletnek köszönhető, hogy a Hankook eredeti beruházása után további 230 millió euró értékben bővítette gyárát.A második beruházási ütem lezárásával a gyár több mint kétszeresére növeli jelenlegi gyártókapacitását, ami mintegy 12 millió gumiabroncs előállítását teszi majd lehetővé éves szinten. A gyártóegységek bővítésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés