Előfizetői tartalom

Távoztak az állami mobilcég vezetői?

Portfolio
Az állam a távközlési piaci verseny élénkítése érdekében egy negyedik mobilszolgáltatót kívánt létrehozni, a vállalat indulása azonban tovább csúszik. A Napi Gazdaság információi szerint távozott az MPVI Mobil elnöke, Kalmár István és a társaság vezérigazgatója, Schmidt Pál is. További akadályt jelent az új szolgáltató elindulása előtt, hogy a Kúria helyben hagyhatja a Fővárosi Törvényszék határozatát, és a negyedik mobilszolgáltató nem kapja meg a működéséhez szükséges frekvenciát.

Mégsem lesz állami mobilcég? Február végén tárgyalja a Kúria a negyedik mobilszolgáltatóval kapcsolatos beadványt, tudta meg a Napi Gazdaság. Az is elképzelhető, hogy a Kúria jogerős ítélete helyben hagyja a Fővárosi Törvényszék határozatát, így sem az állami MPVI Mobil Zrt., sem a jelenleg piacon levő mobilszolgáltatók, a T-Mobile, a Vodafone és a Telenor sem kapja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés