Előfizetői tartalom

Szalai Annamária: a fogyasztók nyernek az új szabályozással

Portfolio
Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke ma 11 órától az NMHH, a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone közös sajtótájékoztatója keretében beszélt a frekvencia díjrendelet mobilpiacot érintő hatásairól. Az eseményen Mátrai Gábor NMHH hírközlési elnökhelyettes mellett Christopher Mattheisen a Magyar Telekom, Christopher Laska a Telenor vezérigazgatója, valamint Marchhart Pál a Vodafone vezérigazgató-helyettese vettek részt.

A most hatályba lépett rendelet legfontosabb része a mobilfrekvenciák díjával kapcsolatos. A régi, bázisállomások számához kötött díjfizetési kötelezettség megszűnt, helyét a tényleges használaton alapuló, sávos frekvenciadíj vette át. A rendelettől várt pozitív hatások várhatóan valamennyi felhasználót érinteni fogják. Szalai Annamária elmondta, hogy az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés