Előfizetői tartalom

Soha nem látott mélységbe ütötték a Telekomot

Portfolio
A telefonadó bevezetése és a negyedik mobilszolgáltató érkezése miatt az utóbbi hónapokban már érezhető teher nehezedett a Telekom piacára, még a már-már szokásosnak mondható osztalékrali is elmaradt. A ma hajnalban közzétett gyorsjelentés nem lett rossz, azonban számos kockázat lengi körül a papírokat, aminek hatására új, 459 forintos történelmi mélypontra ütötték az árfolyamot a mai kereskedésben.

Soha nem látott mélységbe ütötték ma a Magyar Telekom papírjait. Az árfolyam egészen 459 forintig esett, vagyis bőven elesett a tavaly szeptemberi 465 forintos mélypont.Az árfolyam jelenleg 1,2%-os mínuszban áll, amivel a régiós szektorban a leggyengébb teljesítményt mutatja. Az eladói nyomásban a mai gyorsjelentés, és az azt követő menedzsmentkommentár játszhat szerepet.Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés