Előfizetői tartalom

Egyre mélyebbre csúszik a Nokia

Portfolio
Közel 20%-kal emelkedtek ez első negyedévben a mobilértékesítések a világban az előző év azonos időszakához viszonyítva az okostelefon eladások dinamikus növekedésének köszönhetően. Az év első három hónapjában már az értékesítések közel negyedét tették ki az okostelefonok és a vezető operációs rendszer az Android volt - derül ki a Gartner statisztikáiból. A Nokia feltámadásának még egyelőre nyoma sincs.

19%-kal adtak el több mobiltelefont a világban 2011 első negyedévében, mint az előző év azonos időszakában, a növekedést az okostelefonok biztosították, amelyekből 84%-kal kelt el több, mint a bázisidőszakban. Az okostelefonok piacán a piacvezető operációs rendszer az Android volt 36%-os részesedéssel, azonban hozzá kell tenni, hogy számos mobilgyártó értékesít készülékeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés