Előfizetői tartalom

Csúszik a Magyar Telekom "testvérének" fúziója

Portfolio
A Deutsche Telekom tavaly októberben jelentette be, hogy amerikai leányvállalata, a T-Mobile USA fuzionál amerikai versenytársával, a MetroPCS-sel. A tranzakciót azonban valószínűleg csak a vártnál később tudják nyélbe ütni, hiszen az amerikai partnernek engedélyt kell kérnie részvényeseitől, az üzlettel kapcsolatos szavazást azonban csak április közepén tartják, áll a társaság közleményében.

Csúszik a tranzakció A Deutsche Telekom fúziós partnere, a Metro PCS április 12-én, vagyis az eredetileg tervezettnél 2 héttel később szavaztatja meg részvényeseit a DT-leánnyal, a T-Mobile USA-vel történő fúzióról. A Metro PCS formai hibákra hivatkozva csúsztatta el a szavazást, viszont vezetőik véleménye szerint ez akár előnyös is lehet a részvényesek számára, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés