Előfizetői tartalom

Túl nagy falat az OTP-nek az ötezres szint

Portfolio
Pénteken még jó hangulatban zajlott a kereskedés a nemzetközi piacokon, hétfő reggel azonban elbizonytalanodtak a piacok, így ismét korábbi támaszok kerülhetnek célkeresztbe. Mind a vételi, mind az eladási oldalon találtunk kedvező beszállási pontokat, ma az OTP és a Lanxess mellett a Continental grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.

Harmadszor érintette a 4930 forintos szintet az OTP, ezúttal a gyorsjelentésre adták be a papírt a nap második felében. Lent támasz 4500 forintnál, itt két Fibonacci szint is húzódik, lejjebb 4400, majd 4100 forint erős támasz. Az MACD vételi jelzést adott pénteken, ez segítheti 5000 fölé lökni az árfolyamot. A forint gyengélkedése mellett nehéz lesz az út felfelé.A tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés