FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Nem sok jót ígérnek a grafikonok - Technikai elemzés

Portfolio
Keményen adják tovább a vezető részvényeket, melyek hamarosan a hó elején kijelölt mélypontoknál találhatják magukat. Itt szűk stop mellett érdemes lehet vétellel próbálkozni, bár a borús hangulat miatt érdemes lehet pozícióméretet csökkenteni. Az RWE és a Daimler mellett az Allianz árfolyamgrafikonját vizsgáljuk meg részletesebben.

A legutóbbi eső szakasz 38,2%-os Fibonacci szintéjről valamint az 50 napos mozgóátlagról fordult le az RWE. A német áramóriás árfolyama gyengébb támaszra 29,3, erősebb támaszra 28 eurónál találhat. A hó eleji lokális mélypontok alatt támaszokat 2 eurónként találunk. Fent ellenállások 31,4 illetve 34 eurónál. A csökkenő trendvonalról fordult le a Daimler árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés