Előfizetői tartalom

Intő jelek, ismét a dolláré lehet a terep - Technikai elemzés

Portfolio
Az utóbbi időszakban intenzív dollárgyengülésnek lehettünk szemtanúi a főbb devizapárokban, azonban két dollárkereszt is komoly megpróbáltatások elé nézhet a közeljövőben, ha nem sikerül áttörni ez előttük álló akadályokat. Az amerikai zöldhasú ausztrál dollárral és az angol fonttal szembeni lehetséges pályáját vizsgáltuk meg alábbi cikkünkben.

Pénteken csak rövid ideig tudott a csökkenő trendvonal és az 1,0600-as ellenállás fölött maradni az AUDUSD devizapár, mely a hét első napján megerősítve a pénteki hosszú felső kanócot tovább folytatta esését. Lent támaszt csak az 1,0200-as szintnél találunk, alatta a kerek 1,0000-es szintnél állhat meg az esés. Ha rövid időn belül mégis áttörne a deviza, akkor az 1,0800...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés