Előfizetői tartalom

A támasz kitartott, rég látott szintekig emelkedhet az OTP

Portfolio
A hazai piac legfontosabb papírjai fontos ellenállások áttörése előtt állnak, melyek leküzdésével jellemzően 10%-os (esetenként még nagyobb) rali indulhat a következő technikai szintekig. Azonban nem csak idehaza, de a tengerentúlon is fontos akadályokkal küzd az egyik mérvadó index. Az OTP és a BUX mellett a Dow Jones grafikonjának vizsgálatával indítjuk a hetet.

Megindult az OTP csúcstámadása a 4130-4180 forintos ellenállászóna áttörésére. A segítséget az emelkedésben a pénteki, átlag fölötti forgalom mellett, az MACD indikátor csütörtökön adott vételi jelzése jelenti. Ha a 4200 forintos tartományba verekszi magát az árfolyam, akkor első körben a gyengébb 4600, majd a réssel erősített 5200 forintos ellenállásszintig emelkedhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés