Előfizetői tartalom

Soha nem volt még ilyen erős a Daimler

Portfolio
A német autógyártó fennállásának 125. évében több rekordot is felállított, az egész éves eredmények nem csak az egy évvel korábbi szinteket, de az elemzői várakozásokat is meghaladták. A társaság a kifejezetten izmos eredmények közzétételét követően megemelte a 2011-es év eredménye után fizetendő osztalék szintjét is.

A Daimler korábban soha nem értékesített annyi járművet, soha nem ért el akkora árbevételt, operatív és nettó profitot mint tavaly. A kiemelkedő eredményhez a társaság minden részlege hozzájárult. A Mercedes-Benz Cars, vagyis a társaság személyautó részlege új értékesítési csúcsot ért el, 1,38 millió Mercedest, smartot és Maybachot adtak el tavaly. A teherautó eladások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés