Előfizetői tartalom

Rég voltak ennyien optimisták, kezdhetünk aggódni?

Portfolio
Nagy lelkesedéssel kezdték a 2013-as évet a börzék, az amerikai indexek tavaly őszi csúcspontjaikat támadják. A lökést a piacoknak az amerikai döntéshozók megállapodása adta meg, ez pedig olyan jól sikerült, hogy rég nem látott optimizmus bontakozott ki az amerikai kisbefektetők körében. Az emelkedés azonban már limitált lehet, hiszen egyre kevesebb új vevő maradt a piacon, így ezekben a magasságokban már érdemes óvatosnak lenni.

Bár az S&P 500index egyre jobban közelíti idei lokális csúcsait, az RSI indikátor 61-es értéke még távol jár a túlvett zónától. Ez alapján tehát nem várhatnánk az index lejtmenetbe kapcsolását. Az egyik indikátor viszont óvatosságra intheti a befektetőket, hiszen a bull-bear spead egyik összetevőjét adó bullish befektetők aránya közel 1 éves csúcsra ugrott.Az AAII...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés