Előfizetői tartalom

A szerb jegybanknál is tisztséget vállalna Jelasity Radován? (2.)

Portfolio
Nincs ellenére a szerb jegybankelnöknek, ha - a pénzügyminiszter szerdai jelölésének megfelelően - Jelasity Radován, a jegybank korábbi elnöke, az Erste Bank Hungary vezérigazgatója visszatérne a szerb jegybankhoz a kormányzó tanács élén - tudósított az MTI. A kormányzó tanács elnöki posztja nem azonos a szerb jegybankelnökséggel, így az Erste Bank által egyébként nem kommentált hír valószínűleg nem jelenti Jelasity távozását.

Mladjan Dinkic szerb pénzügyminiszter egy szerdai, a Vecerni Novosti napilapnak adott interjúban mondta, hogy Jelasity Radovánt (képünkön) jelöli a pozícióra. Csütörtökön a szerb jegybankelnök már úgy nyilatkozott, hogy \\\"figyelembe véve Jelasity szakmai tapasztalatát\\\", nincs ellenvetése a pénzügyminiszter jelöltjével kapcsolatban, és nem bánná, ha a korábbi jegybankelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés