Előfizetői tartalom

Tudomásul veszi a Volksbank a PSZÁF döntését

Portfolio
A PSZÁF megtiltotta a Volksbank Zrt. végtörlesztési űrlapjában a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényt megsértő szövegrész alkalmazását és ötvenmillió forint bírságot szabott ki a hitelintézetre. A már szerződött fogyasztók végtörlesztési kérelmét a kifogásolt rész mellőzésével kell teljesíteni. A Volksbank délutáni közleményében reagált a PSZÁF döntésére.

"A Magyarországi Volksbank Zrt. tudomásul vette a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által hozott döntést, amelyben megtiltotta a hitelintézet által alkalmazott rögzített árfolyamú végtörlesztési kérelmi nyilatkozat használatát. A Bank 2011. október 3-án a PSZÁF-hez benyújtotta a nyilatkozat új szövegét, amely a kifogásolt szövegrészeket már nem tartalmazza. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés