Előfizetői tartalom

Végső fázisába érkezett a Takarékbank tulajdonosváltása

Portfolio
A Takarékbank meghirdette szeptember 14-ére rendkívüli közgyűlését, amely dönthet a német DZ bank 38%-os kisebbségi részesedésének eladásáról. A vevő kiléte régóta ismert, hiszen az állami MFB Magyar Fejlesztési Bank képviselői több hónapig tartó tárgyalást folytattak a tulajdonosokkal. A Magyar Nemzet szintén úgy értesült, hogy adásvételi szerződést heteken belül megköthetik a felek.

A Takarékbank a honlapján közzétette, hogy 2012. szeptember 14-én 14.00 órai kezdettel, a Holiday Inn Hotel konferenciatermében (2040 Budaörs, Agip u. 2.) rendkívüli közgyűlést tart. (A határozatképtelenség esetén tartandó második közgyűlés aznap 15.00 órai kezdettel kerül megtartásra.) A közgyűlés napirendje: 1. Javaslat a Takarékbank Zrt. Alapszabályának módosítására;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés