Előfizetői tartalom

Újabb ex-jegybankelnök a CIB-nél (korr.)

Portfolio
Surányi György mellett újabb egykori jegybankelnököt üdvözölhet a CIB Bank. Ivan Sramko, a Szlovák Nemzeti Bank korábbi elnöke a közép-kelet és délkelet-európai régiókért felelős tanácsadóként csatlakozott az Intesa Sanpaolo Csoporthoz - közölte a CIB. A bank korábbi közlésével ellentétben azonban Ivan Sramko nem az igazgatóság, hanem a felügyelő bizottság tagja lesz.

Ivan Sramko, a Szlovák Nemzeti Bank korábbi elnöke a közép-kelet és délkelet-európai régiókért felelős tanácsadóként csatlakozott az Intesa Sanpaolo Csoporthoz. Új munkakörében Ivan ©ramko az Intesa Sanpaolo képviseletében Magyarországon a CIB Bank felügyelő bizottságában vesz részt. Ivan Sramko 2005. január 1-jétől töltötte be a Szlovák Nemzeti Bank elnöki posztját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés