Előfizetői tartalom

Szász Károly: legyen európai pénzügyi ombudsman!

Portfolio
Már 27 esetben indult határon átnyúló vitarendezési eljárás fogyasztók és pénzügyi szolgáltatók között a Pénzügyi Békéltető Testületnél (PBT) banki, biztosítási és befektetési ügyekben. A bíróságon kívüli európai pénzügyi vitarendezés nemzetközi szervezete, a FIN-Net ma tartja Budapesten közgyűlését, amelynek házigazdája a PBT - közölte a PSZÁF.

Európai pénzügyi ombudsmani hivatal felállítását kezdeményezte Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke a FIN-Net mai budapesti közgyűlésén tartott előadásában. A kezdeményezés arra reflektál, hogy egyre több fogyasztó vesz igénybe pénzügyi szolgáltatást lakóhelyén kívüli országban, s közülük sokaknak utóbb szerződéses jogvitája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés