Előfizetői tartalom

Stabil nyereség: sokan irigyelhetik a Budapest Bankot

Portfolio
2012 első félévében is nyereségesen működött, a kulcsfontosságú szegmensekben pedig tovább növekedett a Budapest Bank. A pénzintézet erős likviditását és stabilitását mutatja, hogy tovább javult hitel-betét aránya és likviditási rátája. A magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált (nem auditált) 2012. első félévi beszámolója szerint a bank 9,7 milliárd forintos adózás utáni eredményt ért el az év első hat hónapjában, ami sokkal jobb, mint a bankszektor nulla közeli átlaga.

Kapcsolódó cikkünk2012.08.24Valami nagyon elromlott a magyar bankoknálA nyereséges működés fenntartásában a Budapest Bank sajtóközleménye az alábbiakat emeli ki: - a kkv hitelezés terén elért kétszámjegyű növekedés - az évtizedes prudens hitelezési gyakorlat - a fegyelmezett költséggazdálkodás. A negatív piaci tendenciák ellenére a bankcsoport adózás előtti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés