Előfizetői tartalom

Sokkal jobbat jelentett a Goldman (2.)

Portfolio
Az elemzői várakozásoknál sokkal jobb negyedéves eredményekről számolt be a Goldman Sachs ma közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentésében, a társaság a bevételek és a profit szintjén is felülteljesítette a várakozásokat. A vállalat egy részvényre jutó eredménye 2,85 dollár lett, szemben a 2,12 dolláros piaci konszenzussal. A gyorsjelentés főbb pontjai: - Közel a másfélszeresére emelkedtek a Goldman bevételei a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. - Az egy évvel ezelőtti veszteség után a lezárt negyedévben 1,51 milliárd dolláros nyereséget könyvelt el a vállalat. - A menedzsment 8%-kal megemelte negyedéves osztalékát, részvényenként 0,5 dollárt fizet.

Duplázódó bevétel, nyereséges negyedév Több mint a kétszeresére emelkedett a harmadik negyedévben a Goldman Sachs bevétele az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az amerikai bank bevétele 8,35 milliárd dollárra rúgott, ami pozitív meglepetést okozott az elemzőknek is, akik 7,3 milliárd dollárra számítottak.Az egy részvényre jutó eredmény szintjén is a konszenzust...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés