Előfizetői tartalom

Olcsó az OTP, de nem ajánlja vételre a Deutsche Bank

Portfolio
A Deutsche Bank véleménye szerint az OTP papírokban lévő felértékelődési potenciál jelentősen csökkent az elmúlt időszakban, mivel a szabályozói környezetben további negatív változások történtek a magyar piacon, az orosz operációban pedig rövid és hosszútávon is a verseny erősödésére lehet számítani, ami a leánybank eredménytermelő képességére lehet negatív hatással. Az elemzőház továbbra is tartásra ajánlja az OTP részvényeit, azonban a korábbi 4200 forintról 3700 forintra csökkentették célárukat.

Magyarországon és Oroszországban jelentkeznek kockázatok A Deutsche Bank továbbra is olcsónak tartja az OTP részvényeit, azonban több olyan kockázatot is lát, ami miatt nem ajánlja vételre a társaság papírjait. Az elemzőház szerint Magyarországon az elmúlt hetekben több olyan, a szabályozói és a működési környezetet negatívan befolyásoló változás történt, ami miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés