Előfizetői tartalom

Nagy bejelentésre készülnek az ING-nél

Portfolio
Az idei év legnagyobb európai tőzsdei részvénykibocsátására készül az ING. Sajtóértesülések szerint már a jövő héten bejelenthetik, hogy a magyar ING Biztosítót is magában foglaló európai biztosítási tevékenység régóta tervezett tőzsdei bevezetése keretében 2 milliárd eurónyi részvényt visz tőzsdére társaság. Ez a részvények mintegy negyedének eladását jelentheti.

A válság elején kapott 10 milliárd eurós holland mentőcsomag miatt már korábban megegyezett az ING az Európai Bizottsággal, hogy értékesíti biztosítási üzletágát. Az európai biztosítási érdekeltségeket tömörítő NN Group NV sajtóértesülések szerint 8 milliárd eurót érhet a hamarosan bejelentésre kerülő, 2 milliárd eurósra becsült részvénykibocsátás alapján....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés