Előfizetői tartalom

Megvette a Generali PPF Holding a Groupama lengyel érdekeltségét

Portfolio
A Generali PPF Holding (GPH) és a Groupama július 23-án aláírták azt a megállapodást, amellyel a lengyel Proama biztosító a GPH rendszerében működik tovább. Az orosz Region biztosító megvásárlásához hasonlóan ez esetben is a sikeres üzleti tevékenység bővítése volt a cél. A GPH külön üzemelteti majd a cégeket a lengyel piacon a két márkanév - Generali és Proama - alatt. A tranzakciót az érintett szabályozó hatóságoknak is jóvá kell hagyniuk - közölte a Generali PPF Holding.

A Generali PPF Holding vezérigazgatója, Ladislav Bartonícek az újabb felvásárlás kapcsán elmondta: “Oroszország mellett a lengyel piac is kiemelt fontosságú, hiszen a biztosítási piac itt is rendkívül gyorsan növekszik. A Proama idén év elején kezdte meg működését, nagyon erős starttal indultak. A cég felvásárlása remek lehetőség arra, hogy mi is tovább erősödjünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés