Előfizetői tartalom

Ma már ennyi nem elég - Mi lesz a Brokernettel?

Ma már nem elsősorban a befektetés mint hívószó nyitja meg az ügyfelek ajtaját, szívét, pénztárcáját - festi le az életbiztosítási piac szorongató helyzetét Bogdánffy Péter, a Brokernet Investment Holding Zrt. új vezérigazgatója. A hajdan a unit-linked életbiztosítások felfutásában oroszlánrészt vállaló MLM-hálózat a korábbi alaptevékenység mellett ma már új értékesítési lehetőségekkel ismerkedik. A régóta tervezett tőzsdei bevezetést a piaci környezet miatt elhalasztották: mint Bogdánffy mondja, nem akarnak csalódást okozni a befektetőknek, de nem tettek le róla. A Brokernet első embere az életbiztosításokat sújtó hatások és az egészségbiztosítások mellett az elképesztő romániai eseményekről és a "világ legegyszerűbb és legnagyszerűbb termékéről" is beszél a Portfolio.hu-nak adott interjújában.

Új seprű jól seper?. Portfolio.hu: Fiatal vezetőként érkezett a Brokernet élére. Visszanyeri végre a társaság a válság alatt elvesztett fiatalos lendületét? Dr. Bogdánffy Péter: Nem gondolom, hogy a Brokernet elvesztette volna a fiatalos lendületét. P.: Eredményszámaik mégis valami ilyesmire utalnak. B. P.: Egyfajta piaci visszaesés tapasztalható, de ennek nincs életkorhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés