Előfizetői tartalom

Meredeken emelkedik az OTP a londoni véleményre

Portfolio
Megemelte az OTP részvényekre vonatkozó célárát a Morgan Stanley, ajánlásukat az eddigi egyenlő súlyozásról felülsúlyozásra változtatták. Az elemzőház optimista az OTP profitabilitásának alakulásával kapcsolatban, és több piacon a kockázati költségek csökkenésével számolnak. Az OTP árfolyama a hír megjelenése óta meredeken emelkedik.

Jelentősen megemelték a célárat A korábbinál 26 százalékkal magasabbra, 5400 forintra emelte meg az OTP papírjaira vonatkozó célárát a Morgan Stanley. Az elemzőház véleménye szerint a magyar bank marginjai a következő évtől kezdődően már emelkedhetnek. Elsősorban a magyar és a bolgár operációval kapcsolatban optimisták, ezen a két piacon csökkenhet a kockázati költség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés