Előfizetői tartalom

Fújhatnak egyet a lakáshitelesek, a többiek készüljenek!

Portfolio
Csak a lakáscélú hitelt felvett adósok esetében hosszabbítaná meg a kilakoltatási moratóriumot az a törvénymódosítási javaslat, melyet hat kormánypárti képviselő nyújtott be a héten az Országgyűlésnek. A javaslatból sokan a moratórium meghosszabbítását emelik ki, Thummerer Péter, a követeléskezelők szövetségének elnöke ugyanakkor a Portfolio.hu-nak úgy nyilatkozott, a moratórium fokozatos megszüntetésé felé mutat egy ilyen lépés. Felgyorsulhat ugyanis általa a nem lakáscélú hitelek ingatlanfedezetének érvényesítése, ami a bankok és a jól fizető adósok számára is elfogadhatóbb helyzetet teremt a jelenleginél.

Kapcsolódó cikkünk2011.03.10 09:19 Változás előtt a kilakoltatási moratórium - Lesznek áldozatokKapcsolódó cikkünk2011.03.09 14:28 Hogy mentse meg a kormány a lakáshiteleseket? - Szavazz!Nem idegen a kormánytól az a felfogás, hogy pusztán a lakáshiteleseket mentsék meg, ennek jól megfogható és népszerű indokát többször hangoztatták már kormánypárti tisztségviselők:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés