Előfizetői tartalom

Megugrottak a végtörlesztések és a banki veszteségek

Portfolio
Tavaly év végére megközelítette a százezret a fix árfolyamon végtörlesztő családok száma. A végtörlesztés céljára fordított hitelkiváltó forinthitelek száma majdnem elérte a 17 ezret - derül ki a PSZÁF összesítéséből. A hitelintézetek végtörlesztési vesztesége decemberben a novemberinek csaknem duplájára nőtt, így év végére elérte a 174 milliárd forintot.

November végi állapot:Kapcsolódó cikkünk2011.12.06Friss adatok a végtörlesztésről: jönnek a forintba menekülőkOktóber végi állapot:Kapcsolódó cikkünk2011.11.08Friss adat: 29 ezer végtörlesztő, 44 milliárdos banki veszteség94 ezer végtörlesztő év végéig Tavaly szeptember 29. és december 31. között 94 337 darab devizaalapú ingatlancélú kölcsön fix árfolyamú végtörlesztése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés