Előfizetői tartalom

Fontos bejelentés érkezett a devizahiteleseknek

Portfolio
Tovább bővíti a kormány a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. programjának (NET) jogosulti körét. A jövőben a nyugdíjasok és a közmunkaprogramban résztvevők is felajánlhatják ingatlanjukat az Eszközkezelő részére - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Az Országgyűlés egyetértése esetén többek között megemelhetik a megvásárolható ingatlanok forgalmi értékének felső határát, és megnövelhetik a visszavásárlási jog gyakorlására fennálló időtartamot is. A Nemzeti Eszközkezelő segítségét a devizahitelesek mellett forinthitelesek is igénybe vehetik jelenleg is.

"A NET program keretében az állam az Eszközkezelőn keresztül vásárolja meg a hiteladósok ingatlanjait, egyben lehetőséget ad számukra az ingatlan bérlésére. A szociális helyzetre vonatkozó jogosultsági feltételek további bővítésére azért volt szükség, hogy a rendszer igazságosabbá váljon, a NET program felgyorsuljon, és 2014-re feltölthető legyen a rendelkezésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés