Előfizetői tartalom

Elhalasztja Bázel III. bevezetését az Európai Unió (2.)

Portfolio
Egy évvel elhalaszthatja a mostaninál szigorúbb, Bázel III. nevet viselő tőkeszabályozás életbe léptetését az Európai Unió - írja a Bloomberg. Eközben a Bázel Bankfelügyeleti Bizottság nyilvánosságra hozta a nemzeti pénzügyi rendszer szempontjából jelentős bankokra vonatkozó ajánlásait, amelyben nagyfokú rugalmasságot biztosítana a nemzeti hatóságoknak.

Bázel III.-ról részletesebben:Kapcsolódó cikkünk2012.09.27Bázel és Brüsszel új korszakot nyit a bankoknakTalálkozót tartottak ma az EU döntéshozói az ügyben a hírügynökség jelentése szerint arról, miként implementálhatná a Bázeli Bankfelügyeleti Bizottság javaslatait, és bár 2013. január 1-je lenne ennek a határideje, ezt vélhetően elhalasztják. Az EU elnökségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés